Een maatpak: nu ook voor dames

Creëer je eigen dames maatpak, van stof tot snit

In 2019 lanceerden we onze gloednieuwe damescollectie maatpakken met verschillende nieuwe modellen en tal van leuke stoffen die specifiek voor dames zijn ontwikkeld. Leuke felle kleuren, heel wat stoffen met stretch en de juiste patronen voor de dames mode. Ook hebben we het aanbod uitgebreid met verschillende leuke voeringen en knopen speciaal voor die vrouwelijke touch in het maatpak. Want vrouwen in een pak zijn top!

Professionele begeleiding

Bij het samenstellen van je maatpak word je steeds begeleidt door onze maatwerkspecialist, die een uitgebreide opleiding heeft genoten om ervoor te zorgen dat je maatpak perfect op je lichaam wordt afgesteld. Daarom vragen wij zeker een afspraak te maken als je wil langskomen voor een maatpak. Lukt het niet om bij ons langs te komen tijdens onze openingsuren? Dan komen we graag ook bij u thuis langs. 

Stap 1

Maak een afspraak met onze specialist.

Stap 2

We bekijken samen wat je juist zoekt en hoe we dat kunnen maken.

Stap 3

We meten je volledig op, zo zorgen we ervoor dat je maatpak perfect past.

Stap 4

Je stelt je maatpak volledig samen en kiest uit onze uitgebreide stoffencollectie het doek dat je mooist vindt. Daarna kies je ook de pasvorm, het model, de afwerking zoals voering knopen en zo meer.

Stap 5

Na 4 tot 5 weken kom je opnieuw langs voor de laatste pasbeurt, dan kunnen we nog kleine aanpassingen doen en de outfit volledig samenstellen en accessoires toevoegen.

Stap 6

Je stapt naar buiten met een perfect passend maatpak dat volledig naar jouw zin is samengesteld.