Een maatpak: een pak met de perfecte pasvorm

Creëer je eigen maatpak, van stof tot snit

In onze made to measure afdeling kan je zelf je perfecte maatpak samen stellen. In deze collectie kies je zelf de stof, voering, knopen en alle andere materialen welke worden gebruik in een maatpak. Verder kies je ook het model, de pasvorm en alle andere afwerkingsmogelijkheden van je maatpak. 

Zo stellen we samen met jou een unieke outfit samen die perfect past op je maten en voor de gelegenheid waarvoor je deze nodig hebt. Alles wordt nauwkeurig afgewerkt met oog voor detail. Dit omdat we geloven dat de juiste kleding een investering moet zijn en geen kost. De vest kunnen ook worden gepersonaliseerd met je naam of initialen welke we borduren in je vest. 

We hebben een collectie van meer dan 500 stoffen in zowel maatpak. Dit in combinatie met alle voeringen, knopen en dergelijke meer zorgt voor ontelbare combinaties. 

Je maatpak met of zonder ondervest

Bij het samenstellen van je maatpak kan je kiezen om je vest, broek of ondervest in een contrasterende stof te maken of je kan ook enkel een vest, broek of ondervest samenstellen. Zo zorgen we ervoor dat je outfit perfect bij je past en je de look krijgt die je zoekt. Hierbij word je persoonlijk begeleid door onze maatwerkspecialist, die je helpt bij elke stap in het samenstellen van je maatpak. 

De levertermijn van een maatpak is 5-6 weken, die enorm snelle levertermijn zorgt ervoor dat je niet te lang op je maatpak moet wachten.

Professionele begeleiding

Bij het samenstellen van je maatpak word je steeds begeleidt door onze maatwerkspecialist, die een uitgebreide opleiding heeft genoten om ervoor te zorgen dat je maatpak perfect op je lichaam wordt afgesteld. Daarom vragen wij zeker een afspraak te maken als je wil langskomen voor een maatpak. Lukt het niet om bij ons langs te komen tijdens onze openingsuren? Dan komen we graag ook bij u thuis langs. 

Stap 1

Maak een afspraak met onze specialist.

Stap 2

We bekijken samen wat je juist zoekt en hoe we dat kunnen maken.

Stap 3

We meten je volledig op, zo zorgen we ervoor dat je maatpak perfect past.

Stap 4

Je stelt je maatpak volledig samen en kiest uit onze uitgebreide stoffencollectie het doek dat je mooist vindt. Daarna kies je ook de pasvorm, het model, de afwerking zoals voering knopen en zo meer.

Stap 5

Na 4 tot 5 weken kom je opnieuw langs voor de laatste pasbeurt, dan kunnen we nog kleine aanpassingen doen en de outfit volledig samenstellen en accessoires toevoegen.

Stap 6

Je stapt naar buiten met een perfect passend maatpak dat volledig naar jouw zin is samengesteld.